Credo Journal — August 10
Credo Journal — August 9
Heidi Bjerkan til Arendalsuka 2023

Heidi til Arendalsuka 2023

Credo Journal — August 8

Mandag 25. september kl 18:00

Credo Journal — August 6
Prosjektmedarbeidere søkes på Credo Kompetansesenter
Credo Journal — July 11

Ost og melkefermentering sa du? Selveste Trevor Warmedahl kommer til Jossa 3. august!

Credo Journal — June 29
We're soon off on Summer Holiday
Credo Journal — June 2

Onsdag 7. juni 17:00 - 19:00

Credo Journal — April 12
Produsentbesøk fra Slovenia

Druer på Jossa 19. april 18:00

Credo Journal — April 12

Vi gleder oss til å sette spaden i jorda!

Credo Journal — April 11
Hit med litt Jossaligheter

...det er på tide

Credo Journal — April 2

We are taking a well deserved Easter Holiday.

Credo Journal — March 7
Jossa drar på påskeferie

I år spenner Jossa skiene og tar seg påskefri!

Credo Journal — March 6

Pakk kofferten, Jossa flakser til India!

Credo Journal — March 1
Matassa til Jossa!

Matassas egen Tom Lubbe til Jossa!

Credo Journal — March 1

Storfint besøk under Trondheim Vinfest

Credo Journal — February 28
Jossas fristelse!
Credo Journal — January 18
Credo x Students

With the start of the new year, we’re excited to share that we will treat students with a special offering.

Credo Journal — December 2

Vi søker servitører til Sirkus Credo og kjøkkensjef på Jossa mat og drikke

Credo Journal — November 23
Druer på Jossa

Glad i et godt glass? Fra ulike deler av verden? Daaa er nok Druer på Jossa noe for deg.

Credo Journal — November 18

Lunere måte å gå inn i jula på finnes ei. Velkommen 18. desember - til juleavslutning og årets aller siste åpningsdag.

Credo Journal — October 14
Mormor Ella inviterer til Kjøtt & Påsse

Onsdag 2. november inviterer Jossa til storslått besøk og en tradisjonsrik aften når mormora til Credos kjøkkensjef Live byr på Kjøtt & Påsse!

Credo Journal — August 15

Bli med på fermiteringsfesten sammen med fermenteringsguruen over alle guruer - Sandor Katz!

Credo Journal — August 9
Jossa er klar for litt jazz!

Søndag 28. august kombineres matservering, musikkutøvelse og nytelse av et godt måltid med noen av jazzens fremste. En vanskelig kombo? Kanskje. Men Jossa har trua!

Credo Journal — May 20
Sirkus Credo søker servitører og ekstrahjelp


Credo Journal — May 8

Da er det så du om vi er små du, er vi med likeveeeeel. Jossa er såååå glad for å dele at vi er åpen 17. mai! 🇳🇴

Det blir masse godt på menyen og som alltid, god søttende mai stemning. Det er en av hennes favorittdager, faktisk (personlig starter hun dagen med en ispinne kl 06.00 sharp)

Se menyen her

Åpen 12:00 - 18:00 - men du, bestill bordet ditt på forhånd!

Hipp Hipp Hurra!

See less

Credo Journal — April 5
Lillebypåske

Jossa gleder seg til påsken, og til dere tar turen til Lilleby med venner og familie!

Credo Journal — August 2

ENDELIG ÅPNER JOSSA PÅ SØNDAGER IGJEN!

Grunnet situasjonen har Jossa hatt tid til å guugle og lese bøker (måtte på loftet må vite, biblioteket har vært stengt!) for inspirasjon. Her fant hun historien om pastrami, og bestemte seg for å åpne en aldri så liten 'Deli de Jossa'. Du trodde kanskje amerikanerne oppfant konseptet?

Nei, ordets opprinnelse kommer fra det tyske 'Delikatessen" og er fra 1800-tallet. Europeere som immigrerte til USA tok det med seg og ble en hit det sene 1900-tall. Sådet. Jossa lager blant annet:

Surdeigstoast med pastrami og pepperotsennep, tomat, salat og østavind
Jossas pølse m/ketchup, pepperotsennep, salat og sprø løk
Crab roll med krabbe fra Hitra, pepperrotsennep og sprø løk. Og noe meget godt, sprudlende i glasset!

Se hele menyen her

Hver søndag 10:00 - 15:00

Velkommen!


Credo Journal — September 22
Booking for juli, august og september 2020 åpner 1.mai
Credo Journal — March 8

Jossa søker entusiastiske personer som er naturlige lagspillere som kan motivere og engasjere. Om man har tidligere ledererfaring sees det selvfølgelig på som positivt, men ingen krav. Du må ha øye for detaljer og ha en profesjonell tilnærming til alt du gjør. Du må ha god kompetanse innen mat og vin og være interessert i filosofien vi står for og jobber med til daglig. Det er en forutsetning at man klarer å håndtere en arbeidsfordeling mellom operativt og administrativt arbeid.

Håper å høre fra deg!

Søknad kan sendes til heidi@restaurantcredo.no

Foto: Geir Mogen

Credo Journal — November 7
Julelunsj buffet på Jossa

Vi har gleden av å lansere årets julelunsj buffet på Jossa Mat & Drikke. Trykk deg videre for å se menyen som vil være gjeldende fra tirsdag 12. november til lørdag 21. desember. 

Credo Journal — February 3

Tirsdag 5. februar starter grisens år! Kineserne feirer vårfestival og nyttår i to uker til ende. Jossa feirer også med mat hun har tenkt på siden den gangen hun var i Hong Kong...

Credo Journal — January 3
Jossa drar til Thailand

Midt i gata i Bangkok har hun nettopp fortært den beste sjømaten hun har vært borti. Det er sterkt, salt, syrlig - Det renner i nese og øyer, det brenner på leppene.

Credo Journal — October 24
Credo Journal — August 14
Jossa goes to Korea
Credo Journal — January 10

Med bakerovn i hus, lokale mel og kornarter i strisekkene og med god hjelp av Ille Brød Surdeigsbakeri* startet vi opp et lite håndtverksbakeri på Finnes Kafé i September 2017. 

Credo Journal — January 10
Grønne omgivelser

Vel i hus på Finnes Kafé så blomstrer det for fullt i parsellhagen på Lilleby. 

Credo Journal — January 10

Vel tilbake fra Mexico ble ikke lysten på eventyr mettet for Jossa.

Credo Journal — January 10
Jossa til Mexico

Etter et lengre opphold på hjemmebane, hvor Jossa har nytt godt av både sild, svinekjøtt og akevitt, pakker Jossa kofferten og sikter mot varmere strøk. Jossa har savnet tropiske frukter, de eksotiske smakene og ikke minst de livlige rytmene – Mexico, watch out! 

Credo Journal — January 10

Jossa setter seg opp i stolen, tar en slurk kaffe og tenker på hva hun smakte i går. Det er utvilsomt det beste i Norge sier hun høyt til seg selv. Men hvor går egentlig grensene for smak, og hvem bestemmer hva som er godt og vondt, fortsetter hun mens koppen snart er tom. Med råvarer fra trøndelag, så burde man kunne lag hva som helst, men hvem avgjør hva som er best akkurat her?

Credo Journal — January 10
Jossa på hjemmebane

Jossa ser utover Ripa på den store båten. Hun tar dype trekk av den friske lufta, helt inn. Det er som om lungene har lengtet etter den kjølige fuktige lufta.

Credo Journal — January 10

Jossa ser nedover dalen. Hun har vandret i et par dager fra Trondheim. Nå har hun endelig møtt Tobias, en som er kjent i dalen.

Credo Journal — January 10
Jossa til Østerike

Jossa står på stasjonen med sekken full av tjærepastiller og kandisert angelicastang, en god porsjon med isterban, en falukorv og en limpa. 

Credo Journal — January 10

Heidi Bjerkan is a Norwegian chef, our chef de cuisine and owner of Credo. Now she is running the food-triangle Credo Restaurant, Jossa mat og drikke and Finnes Kafé at Lilleby, Trondheim.

Credo Journal — December 15
Fannremsgården, Orkdal

Milk, Sour Cream, Butter and Cattle of historical scope.

Credo Journal — December 15

Vegetables and other edible growths, duck eggs, duck meat, pork and fresh milk.