Jossa goes to Korea

Jossa Journal — August 14

Etter en lengre pause fra kjøkkenet og en større mengde norkse tradisjoner som sild, torsk og akevitt etter åpning av et nytt kjøkken på Lilleby, er Jossa sin eventyrlyst tilbake for fullt. 

Sekken har vært pakket og klar i lang tid, og endelig er også Jossa klar til å vende snuten i en retning av mer spicy smaker i Asia og nærmere Korea.

Vel fremme i Korea, og med kimchi, gochujang, tofu og grillet kjøtt i tankene får Jossa vann i munnen. Men aller først - Spicy Koreansk Ramen! 

Other articles

Nabopub - 15. & 16. mars

Nabopub i Maskinhallen

Balkanfest på Jossa!

Åpning av ny paviljong på Jossa

Jossa-jul

Etter jobben på Jossa

Konsert med Svein Folkvord & Vigleik Storås

Ost med Trevor Warmedahl

Kua mi, jeg takker deg!

Produsentbesøk fra Slovenia

Hit med litt Jossaligheter

Jossa drar på påskeferie

Jossa flakser til India!

Matassa til Jossa!

Jossas fristelse!

Ledige stillinger på Sirkus Credo

Druer på Jossa

Årets juleavslutning

Mormor Ella inviterer til Kjøtt & Påsse

Sandor Katz kommer til Jossa!

Jossa er klar for litt jazz!

Sirkus Credo søker servitører og ekstrahjelp

17. mai på Jossa

Lillebypåske

Jossas Deli på Søndager

Jossa mat og drikke søker både kjøkkensjef og restaurantsjef!

Julelunsj buffet på Jossa

Jossa drar til Kina

Jossa drar til Thailand

Meinklang på Jossa

Jossa til Thailand & Laos

Jossa til Mexico

Lokalt grogrunnlag

Jossa på hjemmebane

Jossa til Sverige

Jossa til Østerike