Jossa drar til Kina

Jossa Journal — February 3

Tirsdag 5. februar starter grisens år! Kineserne feirer vårfestival og nyttår i to uker til ende. Jossa feirer også med mat hun har tenkt på siden den gangen hun var i Hong Kong...

Lange frokoster i store rom fulle av tedrikkende mennesker som plukket små retter fra traller som kom i endeløse rekker. Søte, salte, sure og bitre biter pakket inn i dampet, stekt eller fritert deig. 

Siden vi i trøndelag ikke er så sterke på frokost og lunsj utenfor faste rammer har hun bestemt seg for å gjøre det til et like fint middagsrituale. På jossa blir det kinesisk matfest i fem dager til ende, og festen starter på Kinesisk nyttår, 5. februar. Allerede 6. februar er det en viktig dag i vårfestivalen - Det er dagen da du tar med svigermor på middag.

Vi sees på Jossa 5.februar - 10.februar!

Other articles

Nabopub - 15. & 16. mars

Nabopub i Maskinhallen

Balkanfest på Jossa!

Åpning av ny paviljong på Jossa

Jossa-jul

Etter jobben på Jossa

Konsert med Svein Folkvord & Vigleik Storås

Ost med Trevor Warmedahl

Kua mi, jeg takker deg!

Produsentbesøk fra Slovenia

Hit med litt Jossaligheter

Jossa drar på påskeferie

Jossa flakser til India!

Matassa til Jossa!

Jossas fristelse!

Ledige stillinger på Sirkus Credo

Druer på Jossa

Årets juleavslutning

Mormor Ella inviterer til Kjøtt & Påsse

Sandor Katz kommer til Jossa!

Jossa er klar for litt jazz!

Sirkus Credo søker servitører og ekstrahjelp

17. mai på Jossa

Lillebypåske

Jossas Deli på Søndager

Jossa mat og drikke søker både kjøkkensjef og restaurantsjef!

Julelunsj buffet på Jossa

Jossa drar til Thailand

Meinklang på Jossa

Jossa goes to Korea

Jossa til Thailand & Laos

Jossa til Mexico

Lokalt grogrunnlag

Jossa på hjemmebane

Jossa til Sverige

Jossa til Østerike