RØKT FERSKOST FRA GRINDAL (FOR 2) 250,-
Ferskost med utvalg av rå grønnsaker fra Skjølberg Søndre og Credo-hagen, med surdeigsbrød
Melk, Gluten
GRILLET BETE 135,-
Med skjørost og solbær
melk
TARTAR AV MELKEKU 180
Melkeku med reddiker, løpestikke og puffet bokhvete
Egg
LETTRØKT RØYE FRA SÆTERSTAD GÅRD 160
nepe, rømme fra Fannremsgården og dill
Melk, Fisk
SPRØ VAFFEL 190
med rognkjeksrogn, rødløk og rømme fra Fannremsgården
Melk, Gluten
CRAB ROLL 160
Krabbe fra Hitra med pepperrot-sennep og sprø løk
Gluten, Skalldyr
SPRØ AND FRA HOLTE GÅRD 240
med salat fra Credo-hagen, plommesaus og potet fra Kvikne
Melk, Sesamfrø
DAMPET BLÅSKJELL FRA HITRA OG FRIES 200
dampet i en saus på chili og basilikum. Serveres med fries og habanero-emulsjon
Bløtdyr, Selleri, Soya,
FISH AND CHIPS 200
Tempurafritert villfanget fisk serveres med mandelpotetchips fra Kvikne
Gluten, Fisk, Egg
MELKEIS AV FERSKMELK FRA FANNREMSGÅRDEN 120
med salt karamellsaus og bringebær
Melk, sesam
VANNBAKKELSE 120
Jossa-syltetøy og mjødurtkrem
Hvete, egg, melk
BRØDPUDDING 120,-
Med salt karamellsaus og is
Hvete, Egg, Melk
JOSSAS FAVORITTOSTER 120
Marmelade av hylleblomst og svarthyll, og havrekjeks
Melk, Gluten, Egg
OSTEPUFF 135,-
Vannbakkels med råblåkrem og honning
Hvete, Egg, Melk
JOSSAS 4 RETTERS: 550,-
Smørbrødbonanza hver lørdag kl 12:00 - 15:00