Laget med råvarer av de dyktigste produsentene, som representerer håndverk fra regionen og landet.
Jossas Julemeny alternativ 1
(3 retter)
Gravet røye fra Sæterstad Gård
Serveres med sennepsaus og spiret svedjerug
(rug, sennep)
Sprøtt Andelår fra Holte gård
Serveres med mandelpotet fra Kvikne og Timiansjy
(melk)
Karamellpudding med solbærkokt pære og krem fra Røros
(melk, egg)
600,- per pers
Jossas Julemeny alternativ 2
(4 retters)
Sjøkrepssuppe
(melk, skalldyr)
Villkveite med pepperrotfløte og dill
(melk, egg)
Sprøtt Andelår fra Holte gård
Serveres med mandelpotet fra Kvikne og Timiansjy
(melk)
eller Villfisk fra Trondheimsfjorden med blåskjell, erter og smørsaus
(skalldyr, melk)
Hjemmelaget riskrem med kirsebær
(melk)
750,- per pers
Lørdag
Smørbrødbonanza kl 12:00 - 15:00
Ett smørbrød 140,-
Tre smørbrød 350,-