Jossa er et rustikt alternativ til Credo, og endrer meny ut ifra hvor Jossa reiser.
Frøken Halvorsen, Josefine (Jossa for real friends) inviterer til en ordentlig brunch hver søndag. For den sultne, den eventyrlige, den som kjeder seg og for den som liker drikke bobler. For alle, altså!
Jossa søker entusiastiske personer som er naturlige lagspillere som kan motivere og engasjere. Om man har tidligere ledererfaring sees det selvfølgelig på som positivt, men ingen krav. Du må ha øye for detaljer og ha en profesjonell tilnærming til alt du gjør. Du må ha god kompetanse innen mat og vin og være interessert i filosofien vi står for og jobber med til daglig. Det er en forutsetning at man klarer å håndtere en arbeidsfordeling mellom operativt og administrativt arbeid.
Håper å høre fra deg!
Søknad kan sendes til heidi@restaurantcredo.no
Foto: Geir Mogen
Vi har gleden av å lansere årets julelunsj buffet på Jossa. Menyen vil være gjeldende fra tirsdag 12. november til lørdag 21. desember.
Tirsdag 5. februar 2019 starter grisens år! Kineserne feirer vårfestival og nyttår i to uker til ende. Jossa feirer også med mat hun har tenkt på siden den gangen hun var i Hong Kong...
Midt i gata i Bangkok har hun nettopp fortært den beste sjømaten hun har vært borti. Det er sterkt, salt og syrlig syrlig - Det renner i nese og øyer, det brenner på leppene.
Fredag 26. oktober får vi et lærerikt innsyn i både ideologi og viner.
Et must for alle som er interessert i økologiske tankesett og kvalitet, denne fredagen får du oppleve både vinsmaking og en middag med Werner - mannen bak vinhuset Meinklang.
Etter en lengre pause fra kjøkkenet og en større mengde norkse tradisjoner som sild, torsk og akevitt etter åpning av et nytt kjøkken på Lilleby, er Jossa sin eventyrlyst tilbake for fullt.