Jossa

Jossa er et rustikt alternativ til Credo, og endrer meny ut ifra hvor Jossa reiser.

Credo Journal — mai 20
Credo Journal — mai 20
Credo Journal — mai 8
Credo Journal — mai 8
17. mai på Jossa

Da er det så du om vi er små du, er vi med likeveeeeel.

Jossa er såååå glad for å dele at vi er åpen 17. mai! Det blir masse godt på menyen, og som alltid - god, søttende mai stemning. Det er en av hennes favorittdager, faktisk (personlig starter hun dagen med en ispinne kl 06.00 sharp).

Se menyen her

Åpen 12:00 - 18:00 - men du, bestill bordet ditt på forhånd!

Hipp Hipp Hurra!

See less

Credo Journal — april 5
Credo Journal — april 5
Lillebypåske

Jossa gleder seg til påsken, og til dere tar turen til Lilleby med venner og familie!

Credo Journal — august 2
Credo Journal — august 2
Jossas Deli på Søndager

ENDELIG ÅPNER JOSSA PÅ SØNDAGER IGJEN!

Grunnet situasjonen har Jossa hatt tid til å guugle og lese bøker (måtte på loftet må vite, biblioteket har vært stengt!) for inspirasjon. Her fant hun historien om pastrami, og bestemte seg for å åpne en aldri så liten 'Deli de Jossa'. Du trodde kanskje amerikanerne oppfant konseptet?
Nei, ordets opprinnelse kommer fra det tyske 'Delikatessen" og er fra 1800-tallet. Europeere som immigrerte til USA tok det med seg og ble en hit det sene 1900-tall. Sådet.
Jossa lager blant annet:
Surdeigstoast med pastrami og pepperotsennep, tomat, salat og østavind
Jossas pølse m/ketchup, pepperotsennep, salat og sprø løk
Crab roll med krabbe fra Hitra, pepperrotsennep og sprø løk. Og noe meget godt, sprudlende i glasset!

Se hele menyen her

Hver søndag 10:00 - 15:00
Velkommen!

Credo Journal — mars 8
Credo Journal — mars 8
Jossa mat og drikke søker både kjøkkensjef og restaurantsjef!

Jossa søker entusiastiske personer som er naturlige lagspillere som kan motivere og engasjere. Om man har tidligere ledererfaring sees det selvfølgelig på som positivt, men ingen krav. Du må ha øye for detaljer og ha en profesjonell tilnærming til alt du gjør. Du må ha god kompetanse innen mat og vin og være interessert i filosofien vi står for og jobber med til daglig. Det er en forutsetning at man klarer å håndtere en arbeidsfordeling mellom operativt og administrativt arbeid.

Håper å høre fra deg!

Søknad kan sendes til heidi@restaurantcredo.no

Foto: Geir Mogen

Credo Journal — februar 3
Credo Journal — februar 3
Jossa drar til Kina

Tirsdag 5. februar 2019 starter grisens år! Kineserne feirer vårfestival og nyttår i to uker til ende. Jossa feirer også med mat hun har tenkt på siden den gangen hun var i Hong Kong...

Credo Journal — januar 3
Credo Journal — januar 3
Jossa drar til Thailand

Midt i gata i Bangkok har hun nettopp fortært den beste sjømaten hun har vært borti. Det er sterkt, salt og syrlig syrlig - Det renner i nese og øyer, det brenner på leppene.

Credo Journal — oktober 24
Credo Journal — oktober 24
Meinklang på Jossa

Fredag 26. oktober 2018 får vi et lærerikt innsyn i både ideologi og viner.
Et must for alle som er interessert i økologiske tankesett og kvalitet, denne fredagen får du oppleve både vinsmaking og en middag med Werner - mannen bak vinhuset Meinklang.