Jossa

Jossa er et rustikt alternativ til Credo, og endrer meny ut ifra hvor Jossa reiser.

Credo Journal — november 23
Credo Journal — november 23
Druer på Jossa

Glad i et godt glass? Fra ulike deler av verden? Daaa er nok Druer på Jossa noe for deg.

Credo Journal — november 18
Credo Journal — november 18
Årets juleavslutning

Lunere måte å gå inn i jula på finnes ei. Velkommen 18. desember - til juleavslutning og årets aller siste åpningsdag.

Credo Journal — oktober 14
Credo Journal — oktober 14
Mormor Ella inviterer til Kjøtt & Påsse

Onsdag 2. november inviterer Jossa til storslått besøk og en tradisjonsrik aften når mormora til Credos kjøkkensjef Live byr på Kjøtt & Påsse!

Credo Journal — august 15
Credo Journal — august 15
Sandor Katz kommer til Jossa!

Bli med på fermiteringsfesten sammen med fermenteringsguruen over alle guruer - Sandor Katz!

Credo Journal — august 9
Credo Journal — august 9
Jossa er klar for litt jazz!

Søndag 28. august kombineres matservering, musikkutøvelse og nytelse av et godt måltid med noen av jazzens fremste. En vanskelig kombo? Kanskje. Men Jossa har trua!

Credo Journal — mai 8
Credo Journal — mai 8
17. mai på Jossa

Da er det så du om vi er små du, er vi med likeveeeeel.

Jossa er såååå glad for å dele at vi er åpen 17. mai! Det blir masse godt på menyen, og som alltid - god, søttende mai stemning. Det er en av hennes favorittdager, faktisk (personlig starter hun dagen med en ispinne kl 06.00 sharp).

Se menyen her

Åpen 12:00 - 18:00 - men du, bestill bordet ditt på forhånd!

Hipp Hipp Hurra!

See less

Credo Journal — april 5
Credo Journal — april 5
Lillebypåske

Jossa gleder seg til påsken, og til dere tar turen til Lilleby med venner og familie!

Credo Journal — august 2
Credo Journal — august 2
Jossas Deli på Søndager

ENDELIG ÅPNER JOSSA PÅ SØNDAGER IGJEN!

Grunnet situasjonen har Jossa hatt tid til å guugle og lese bøker (måtte på loftet må vite, biblioteket har vært stengt!) for inspirasjon. Her fant hun historien om pastrami, og bestemte seg for å åpne en aldri så liten 'Deli de Jossa'. Du trodde kanskje amerikanerne oppfant konseptet?
Nei, ordets opprinnelse kommer fra det tyske 'Delikatessen" og er fra 1800-tallet. Europeere som immigrerte til USA tok det med seg og ble en hit det sene 1900-tall. Sådet.
Jossa lager blant annet:
Surdeigstoast med pastrami og pepperotsennep, tomat, salat og østavind
Jossas pølse m/ketchup, pepperotsennep, salat og sprø løk
Crab roll med krabbe fra Hitra, pepperrotsennep og sprø løk. Og noe meget godt, sprudlende i glasset!

Se hele menyen her

Hver søndag 10:00 - 15:00
Velkommen!