Jossas fristelse

Jossa Journal — februar 28

Klippekort på Jossas favoritter!

Vær hilset! Ny uke, nye jossaligheter.

Introduserer Jossas fristelse klippekort. Fordi vi får aldri nok av å snakke om generasjonene før oss - de er grunnen til at vi er her, og vet hva vi vet, i dag. Jossa lurer på om du vet hva en husmann var? Og forskjellen på rikmannskost eller ‘fattigmannskost’? Jossa er som regel eksplisitt i sin sak, men hva gjelder hennes favoritt, husmannskost, så er beste måte å lære ved å nettopp smake på (og ikke minst, bli god-mett på).

Ikke bare fra Norge, men hun flakser plutselig og forsker på ‘the basics’ til andre kulturer sin tradisjonsmat også. Fra Asia til Europa og beyond. Vær klar!

Jossa bjudar på denne innmari greie løsningen med klippekort! Spør etter det neste gang du bestiller fristelsen, kanskje etter jobb! Serveres onsdag, torsdag og freedag, fra 16-19.

Bord kan du reservere HER.


Andre artikler

Nabopub i Maskinhallen

Balkanfest på Jossa!

Åpning av ny paviljong på Jossa

Jossa-jul

Rett etter jobben på Jossa

Konsert med Svein Folkvord & Vigleik Storås

Ost med Trevor Warmedahl

Kua mi, jeg takker deg!

Produsentbesøk fra Slovenia

Hit med litt Jossaligheter

Jossa drar på påskeferie

Jossa flakser til India

Matassa til Jossa!

Druer på Jossa

Årets juleavslutning

Mormor Ella inviterer til Kjøtt & Påsse

Sandor Katz kommer til Jossa!

Jossa er klar for litt jazz!

17. mai på Jossa

Lillebypåske

Jossas Deli på Søndager

Jossa drar til Kina

Jossa drar til Thailand

Meinklang på Jossa

Jossa til Korea

Jossa til Thailand & Laos

Jossa til Mexico

Lokalt grogrunnlag

Jossa på hjemmebane

Jossa til Sverige

Jossa til Østerrike