Jossas Deli på Søndager

Jossa Journal — August 2

ENDELIG ÅPNER JOSSA PÅ SØNDAGER IGJEN!

Grunnet situasjonen har Jossa hatt tid til å guugle og lese bøker (måtte på loftet må vite, biblioteket har vært stengt!) for inspirasjon. Her fant hun historien om pastrami, og bestemte seg for å åpne en aldri så liten 'Deli de Jossa'. Du trodde kanskje amerikanerne oppfant konseptet?

Nei, ordets opprinnelse kommer fra det tyske 'Delikatessen" og er fra 1800-tallet. Europeere som immigrerte til USA tok det med seg og ble en hit det sene 1900-tall. Sådet. Jossa lager blant annet:

Surdeigstoast med pastrami og pepperotsennep, tomat, salat og østavind
Jossas pølse m/ketchup, pepperotsennep, salat og sprø løk
Crab roll med krabbe fra Hitra, pepperrotsennep og sprø løk. Og noe meget godt, sprudlende i glasset!

Se hele menyen her

Hver søndag 10:00 - 15:00

Velkommen!


Other articles

Nabopub - 15. & 16. mars

Nabopub i Maskinhallen

Balkanfest på Jossa!

Åpning av ny paviljong på Jossa

Jossa-jul

Etter jobben på Jossa

Konsert med Svein Folkvord & Vigleik Storås

Ost med Trevor Warmedahl

Kua mi, jeg takker deg!

Produsentbesøk fra Slovenia

Hit med litt Jossaligheter

Jossa drar på påskeferie

Jossa flakser til India!

Matassa til Jossa!

Jossas fristelse!

Ledige stillinger på Sirkus Credo

Druer på Jossa

Årets juleavslutning

Mormor Ella inviterer til Kjøtt & Påsse

Sandor Katz kommer til Jossa!

Jossa er klar for litt jazz!

Sirkus Credo søker servitører og ekstrahjelp

17. mai på Jossa

Lillebypåske

Jossa mat og drikke søker både kjøkkensjef og restaurantsjef!

Julelunsj buffet på Jossa

Jossa drar til Kina

Jossa drar til Thailand

Meinklang på Jossa

Jossa goes to Korea

Jossa til Thailand & Laos

Jossa til Mexico

Lokalt grogrunnlag

Jossa på hjemmebane

Jossa til Sverige

Jossa til Østerike