Lokalt grogrunnlag

Jossa Journal — January 10

Jossa setter seg opp i stolen, tar en slurk kaffe og tenker på hva hun smakte i går. Det er utvilsomt det beste i Norge sier hun høyt til seg selv. Men hvor går egentlig grensene for smak, og hvem bestemmer hva som er godt og vondt, fortsetter hun mens koppen snart er tom. Med råvarer fra trøndelag, så burde man kunne lag hva som helst, men hvem avgjør hva som er best akkurat her?

Other articles

Nabopub - 15. & 16. mars

Nabopub i Maskinhallen

Balkanfest på Jossa!

Åpning av ny paviljong på Jossa

Jossa-jul

Etter jobben på Jossa

Konsert med Svein Folkvord & Vigleik Storås

Ost med Trevor Warmedahl

Kua mi, jeg takker deg!

Produsentbesøk fra Slovenia

Hit med litt Jossaligheter

Jossa drar på påskeferie

Jossa flakser til India!

Matassa til Jossa!

Jossas fristelse!

Ledige stillinger på Sirkus Credo

Druer på Jossa

Årets juleavslutning

Mormor Ella inviterer til Kjøtt & Påsse

Sandor Katz kommer til Jossa!

Jossa er klar for litt jazz!

Sirkus Credo søker servitører og ekstrahjelp

17. mai på Jossa

Lillebypåske

Jossas Deli på Søndager

Jossa mat og drikke søker både kjøkkensjef og restaurantsjef!

Julelunsj buffet på Jossa

Jossa drar til Kina

Jossa drar til Thailand

Meinklang på Jossa

Jossa goes to Korea

Jossa til Thailand & Laos

Jossa til Mexico

Jossa på hjemmebane

Jossa til Sverige

Jossa til Østerike