Heidi i Drivkraft

Credo Journal — februar 29

Om sild, smør og matproduksjon - blant annet

"Heidi Bjerkan er restaurantanteier og en av landets fremste kokker. Bjerkan har jobbet på Cruiseskip og på restaurantkjeden Egon, og var i en lengre periode kjøkkensjef på slottet. Men mest kjent er hun for suksessen med Michelin-restauranten Credo, som for alvor har satt Trondheim på matkartet, og som etter 25 år nylig stengte dørene"

Hør hele episoden av Drivkraft her: https://radio.nrk.no/serie/dri...

Andre artikler

Takk for oss, Lilleby!

Credo flytter til Nasjonalbiblioteket

To build a pairing for the future

Blodet gjennom årene

Kraft

Kokken, havet og framtida

Credo 25 år

Vi søker Restaurantsjef hos Credo Restaurant

Heidi Bjerkan til Arendalsuka 2023

Musikalsk helaften med Kamfest

Vi tar snart sommerferie

Credo Kompetansesenter

Happy Easter

Tom Lubbe og Matassa til Credo

Bookings for April, May and June are open

Credo x Students

Booking for January, February and March 2021 opening November 1st

Heidi Bjerkan

Fannremsgården, Orkdal

Skjølberg Søndre, Svorkmo