Credo Journal — februar 29

Om sild, smør og matproduksjon - blant annet

Credo Journal — februar 27
Nabopub i Maskinhallen

Vi introduserer mars måned med nabopub her i Maskinhallen, fredag 1. og lørdag 2. Mars

Credo Journal — februar 27

Siste service på Lilleby, Trondheim

Credo Journal — januar 15
Balkanfest på Jossa!

Jossa og Lilleby skal igjen Balkaniseres!

Credo Journal — desember 17

Credo åpner neste år et nytt serveringstilbud ved Nasjonalbiblioteket på Solli plass i Oslo.

Credo Journal — november 22
Åpning av ny paviljong på Jossa

1. desember fra kl 14:00

Credo Journal — november 16
Credo Journal — november 16
Rett etter jobben på Jossa

Rett etter jobben på 'Jossen', som naboen sa.

Credo Journal — november 12

En perfekt førjulsgave for alle: kaffekurs, onsdag 22. November med Pala hos oss på Credo Kompetansesenter på Lilleby!

Credo Journal — november 12
Konsert med Svein Folkvord & Vigleik Storås
Credo Journal — november 7
Credo Journal — november 2
Blodet gjennom årene
Credo Journal — oktober 28
Credo Journal — oktober 20
Kokken, havet og framtida
Credo Journal — oktober 13

9125 dager...

Credo Journal — august 10
Vi søker Restaurantsjef hos Credo Restaurant

Restaurantsjef Credo Restaurant


Credo Journal — august 9

Heidi til Arendalsuka 2023

Credo Journal — august 8
Musikalsk helaften med Kamfest

Mandag 25. september kl 18:00

Credo Journal — juli 11

Ost og melkefermentering sa du? Selveste Trevor Warmedahl kommer til Jossa 3. august!

Credo Journal — juni 29
Vi tar snart sommerferie

Velkommen!

Credo Journal — juni 2

Onsdag 7. juni 17:00 - 19:00

Credo Journal — april 12
Produsentbesøk fra Slovenia

Druer på Jossa 19. april 18:00

Credo Journal — april 12

Vi gleder oss til å sette spaden i jorda!

Credo Journal — april 11
Hit med litt Jossaligheter

...det er på tide

Credo Journal — april 2

We are taking a well deserved Easter Holiday.

Credo Journal — mars 7
Jossa drar på påskeferie

I år spenner Jossa skiene og tar seg påskefri!

Credo Journal — mars 6
Credo Journal — mars 1
Matassa til Jossa!

Matassas egen Tom Lubbe besøker Jossa

Credo Journal — mars 1

Storfint besøk under Trondheim Vinfest

Credo Journal — februar 28
Jossas fristelse

Klippekort på Jossas favoritter!

Credo Journal — januar 18
Credo x Students

With the start of the new year, we’re excited to share that we will treat students with a special offering.

Credo Journal — november 23

Glad i et godt glass? Fra ulike deler av verden? Daaa er nok Druer på Jossa noe for deg.

Credo Journal — november 18
Årets juleavslutning

Lunere måte å gå inn i jula på finnes ei. Velkommen 18. desember - til juleavslutning og årets aller siste åpningsdag.

Credo Journal — oktober 14

Onsdag 2. november inviterer Jossa til storslått besøk og en tradisjonsrik aften når mormora til Credos kjøkkensjef Live byr på Kjøtt & Påsse!

Credo Journal — august 15
Sandor Katz kommer til Jossa!

Bli med på fermiteringsfesten sammen med fermenteringsguruen over alle guruer - Sandor Katz!

Credo Journal — august 9

Søndag 28. august kombineres matservering, musikkutøvelse og nytelse av et godt måltid med noen av jazzens fremste. En vanskelig kombo? Kanskje. Men Jossa har trua!

Credo Journal — mai 8
17. mai på Jossa

Da er det så du om vi er små du, er vi med likeveeeeel.

Jossa er såååå glad for å dele at vi er åpen 17. mai! Det blir masse godt på menyen, og som alltid - god, søttende mai stemning. Det er en av hennes favorittdager, faktisk (personlig starter hun dagen med en ispinne kl 06.00 sharp).

Se menyen her

Åpen 12:00 - 18:00 - men du, bestill bordet ditt på forhånd!

Hipp Hipp Hurra!

See less

Credo Journal — april 5

Jossa gleder seg til påsken, og til dere tar turen til Lilleby med venner og familie!

Credo Journal — august 2
Jossas Deli på Søndager
ENDELIG ÅPNER JOSSA PÅ SØNDAGER IGJEN!

Grunnet situasjonen har Jossa hatt tid til å guugle og lese bøker (måtte på loftet må vite, biblioteket har vært stengt!) for inspirasjon. Her fant hun historien om pastrami, og bestemte seg for å åpne en aldri så liten 'Deli de Jossa'. Du trodde kanskje amerikanerne oppfant konseptet?
Nei, ordets opprinnelse kommer fra det tyske 'Delikatessen" og er fra 1800-tallet. Europeere som immigrerte til USA tok det med seg og ble en hit det sene 1900-tall. Sådet.
Jossa lager blant annet:
Surdeigstoast med pastrami og pepperotsennep, tomat, salat og østavind
Jossas pølse m/ketchup, pepperotsennep, salat og sprø løk
Crab roll med krabbe fra Hitra, pepperrotsennep og sprø løk. Og noe meget godt, sprudlende i glasset!

Se hele menyen her

Hver søndag 10:00 - 15:00
Velkommen!

Credo Journal — september 22

We will open our booking for January, February & March 2021, November 1st at 09:00 BST.

Credo Journal — februar 3
Jossa drar til Kina

Tirsdag 5. februar 2019 starter grisens år! Kineserne feirer vårfestival og nyttår i to uker til ende. Jossa feirer også med mat hun har tenkt på siden den gangen hun var i Hong Kong...

Credo Journal — januar 3

Midt i gata i Bangkok har hun nettopp fortært den beste sjømaten hun har vært borti. Det er sterkt, salt og syrlig syrlig - Det renner i nese og øyer, det brenner på leppene.

Credo Journal — oktober 24
Meinklang på Jossa

Fredag 26. oktober 2018 får vi et lærerikt innsyn i både ideologi og viner.
Et must for alle som er interessert i økologiske tankesett og kvalitet, denne fredagen får du oppleve både vinsmaking og en middag med Werner - mannen bak vinhuset Meinklang.

Credo Journal — august 14

Etter en lengre pause fra kjøkkenet og en større mengde norkse tradisjoner som sild, torsk og akevitt etter åpning av et nytt kjøkken på Lilleby, er Jossa sin eventyrlyst tilbake for fullt. 

Credo Journal — januar 10
Finnes bakeri

Med bakerovn i hus, lokale mel og kornarter i strisekkene og med god hjelp av Ille Brød Surdeigsbakeri* startet vi opp et lite håndtverksbakeri på Finnes Kafé i September 2017. 

Credo Journal — januar 10

Vel i hus på Finnes Kafé så blomstrer det for fullt i parsellhagen på Lilleby. 

Credo Journal — januar 10
Jossa til Thailand & Laos

Vel tilbake fra Mexico ble ikke lysten på eventyr mettet for Jossa.

Credo Journal — januar 10

Etter et lengre opphold på hjemmebane, hvor Jossa har nytt godt av både sild, svinekjøtt og akevitt, pakker Jossa kofferten og sikter mot varmere strøk. Jossa har savnet tropiske frukter, de eksotiske smakene og ikke minst de livlige rytmene – Mexico, watch out! 

Credo Journal — januar 10
Lokalt grogrunnlag

Jossa setter seg opp i stolen, tar en slurk kaffe og tenker på hva hun smakte i går. Det er utvilsomt det beste i Norge sier hun høyt til seg selv. Men hvor går egentlig grensene for smak, og hvem bestemmer hva som er godt og vondt, fortsetter hun mens koppen snart er tom. Med råvarer fra trøndelag, så burde man kunne lag hva som helst, men hvem avgjør hva som er best akkurat her?

Credo Journal — januar 10

Jossa ser utover Ripa på den store båten. Hun tar dype trekk av den friske lufta, helt inn. Det er som om lungene har lengtet etter den kjølige fuktige lufta.

Credo Journal — januar 10
Jossa til Sverige

Jossa ser nedover dalen. Hun har vandret i et par dager fra Trondheim. Nå har hun endelig møtt Tobias, en som er kjent i dalen.

Credo Journal — januar 10

Jossa står på stasjonen med sekken full av tjærepastiller og kandisert angelicastang, en god porsjon med isterban, en falukorv og en limpa. 

Credo Journal — januar 10
Heidi Bjerkan

Heidi Bjerkan er en norsk kokk og kjøkkensjef. I dag driver hun mat-triangelen Credo Restaurant, Jossa mat og drikke og Edoramen på Lilleby, Trondheim.

Credo Journal — desember 15

Melk, rømme, smør og storfe av historisk omfang på Fannremsgården.

Credo Journal — desember 15
Skjølberg Søndre, Svorkmo

Grønnsaker og andre spiselige vekster, and, andeegg, kjøtt av "utegris", storfe, lam og ferskmelk.