Jossa

Jossa er et rustikt alternativ til Credo, og endrer meny ut i fra hvor Jossa reiser.

Credo Journal — August 2
Credo Journal — August 2
Jossas Deli på Søndager

ENDELIG ÅPNER JOSSA PÅ SØNDAGER IGJEN!

Grunnet situasjonen har Jossa hatt tid til å guugle og lese bøker (måtte på loftet må vite, biblioteket har vært stengt!) for inspirasjon. Her fant hun historien om pastrami, og bestemte seg for å åpne en aldri så liten 'Deli de Jossa'. Du trodde kanskje amerikanerne oppfant konseptet?

Nei, ordets opprinnelse kommer fra det tyske 'Delikatessen" og er fra 1800-tallet. Europeere som immigrerte til USA tok det med seg og ble en hit det sene 1900-tall. Sådet. Jossa lager blant annet:

Surdeigstoast med pastrami og pepperotsennep, tomat, salat og østavind
Jossas pølse m/ketchup, pepperotsennep, salat og sprø løk
Crab roll med krabbe fra Hitra, pepperrotsennep og sprø løk. Og noe meget godt, sprudlende i glasset!

Se hele menyen her

Hver søndag 10:00 - 15:00

Velkommen!


Credo Journal — March 8
Credo Journal — March 8
Jossa mat og drikke søker både kjøkkensjef og restaurantsjef!

Jossa søker entusiastiske personer som er naturlige lagspillere som kan motivere og engasjere. Om man har tidligere ledererfaring sees det selvfølgelig på som positivt, men ingen krav. Du må ha øye for detaljer og ha en profesjonell tilnærming til alt du gjør. Du må ha god kompetanse innen mat og vin og være interessert i filosofien vi står for og jobber med til daglig. Det er en forutsetning at man klarer å håndtere en arbeidsfordeling mellom operativt og administrativt arbeid.

Håper å høre fra deg!

Søknad kan sendes til heidi@restaurantcredo.no

Foto: Geir Mogen

Credo Journal — November 7
Credo Journal — November 7
Julelunsj buffet på Jossa

Vi har gleden av å lansere årets julelunsj buffet på Jossa Mat & Drikke. Trykk deg videre for å se menyen som vil være gjeldende fra tirsdag 12. november til lørdag 21. desember. 

Credo Journal — February 3
Credo Journal — February 3
Jossa drar til Kina

Tirsdag 5. februar starter grisens år! Kineserne feirer vårfestival og nyttår i to uker til ende. Jossa feirer også med mat hun har tenkt på siden den gangen hun var i Hong Kong...

Credo Journal — January 3
Credo Journal — January 3
Jossa drar til Thailand

Midt i gata i Bangkok har hun nettopp fortært den beste sjømaten hun har vært borti. Det er sterkt, salt, syrlig - Det renner i nese og øyer, det brenner på leppene.

Credo Journal — October 24
Credo Journal — October 24
Credo Journal — August 14
Credo Journal — August 14