Jossa-jul

Jossa Journal — november 16
Det er snart jul, dere! Og Jossa er forberedt og vil ha masse feststemt besøk.



Julebord, eller julelunsj? For visste du at vi har ny julemeny? Og både lunsj og middagsmenyer kan tilpasses, og vi tilrettelegger ut i fra behov og allergener:

Jossas Julemeny

Gravet røye fra Sæterstad Gård
Serveres med sennepsaus og spiret svedjerug

Sprøtt Andelår fra Holte gård
Serveres med mandelpotet fra Kvikne og Timiansjy

Karamellpudding med
solbærkokt pære og krem fra Røros

600,- per pers


Send oss en mail på brev@jossamatodrikke med antall og eventuelle allergier, så finner vi en god løsning sammen!

Hjertelig velkommen.

Andre artikler

Nabopub i Maskinhallen

Balkanfest på Jossa!

Åpning av ny paviljong på Jossa

Rett etter jobben på Jossa

Konsert med Svein Folkvord & Vigleik Storås

Ost med Trevor Warmedahl

Kua mi, jeg takker deg!

Produsentbesøk fra Slovenia

Hit med litt Jossaligheter

Jossa drar på påskeferie

Jossa flakser til India

Matassa til Jossa!

Jossas fristelse

Druer på Jossa

Årets juleavslutning

Mormor Ella inviterer til Kjøtt & Påsse

Sandor Katz kommer til Jossa!

Jossa er klar for litt jazz!

17. mai på Jossa

Lillebypåske

Jossas Deli på Søndager

Jossa drar til Kina

Jossa drar til Thailand

Meinklang på Jossa

Jossa til Korea

Jossa til Thailand & Laos

Jossa til Mexico

Lokalt grogrunnlag

Jossa på hjemmebane

Jossa til Sverige

Jossa til Østerrike