Kaffekurs med Pala

Credo kompetansesenter Journal — november 12

En perfekt førjulsgave for alle: kaffekurs, onsdag 22. November med Pala hos oss på Credo Kompetansesenter på Lilleby!

Lurer du på hva det innebærer å brygge ordentlig god kaffe? Hvor kommer den fra? Hvordan blir et lite grønt frø til den deilige og smaksrike drikken som vi elsker å nyte; til frokost, til lunsj, på jobb, i bilen, på restaurant, på tur, på hytta, til kake og mat og til hverdags og fest? En perfekt førjulsgave for alle: kaffekurs, onsdag 22. November med Pala hos oss på Credo Kompetansesenter på Lilleby!

Pala er et lite brenneri i Trondheim som startet i 2017 av Idar Ellingsen. Her brenner de spesialkaffe fra hele verden med hovedfokus på sør/mellom-Amerika og Afrika, og jobber med kaffe av høy kvalitet som er sporbar, i sesong og med spennende smaksprofiler. Kursholderne, Idar og Roy Davidsen, har lang erfaring som kaffebrennere, bartendere og kursholdere, og har reist rundt i flere kaffeland og besøkt bønder og gårder. Idar er en sertifisert Q-grader, to ganger norgesmester i kaffesmaking og har også to sølv fra norgesmesterskap i kaffebrenning. Til sammen har Roy og Idar over 40års erfaring fra kaffebransjen!


Kurset blander praktisk og teoretisk læring, og tar for seg grunnleggende prinsipper og teknikker for brygging av kaffe. Du vil lære mer om hvilke variabler som påvirker kaffebrygging, valg av bryggemetode (håndbrygg, presskanne, kokekaffe og kaffetrakter), dosering, brenningsgrad, kverningsgrad, ekstraksjon, bryggeteknikk og vann. Deltakerene får selv brygge på forskjellig utstyr under veiledning. Det blir også smaking av forskjellige kaffer, s å k l a r t!Og om man ønsker, kan man fortsette kvelden å gå videre til middag ned til Jossa mat og drikke.


NB: Kun 10 plasser tilgjengelige!
Billetter her: https://jossamatogdrikke.hoopl...

Andre artikler