Mormor Ella inviterer til Kjøtt & Påsse

Jossa Journal — oktober 14

Onsdag 2. november inviterer Jossa til storslått besøk og en tradisjonsrik aften når mormora til Credos kjøkkensjef Live byr på Kjøtt & Påsse!

Hva er Kjøtt & Påsse?

Kjøtt & Påsse er en lokal matrett kjent i et fåtall kommuner på Nord-Møre. Opprinnelsen kan spores tilbake til tiden før fryseren var oppfunnet, og er resultat av nødvendigheten ved å konservere mat. Kjøttet ble saltet, før det deretter ble vannet ut og servert med tilbehør som ble dyrket selv på gården, slik som potet og kålrot.

Denne kvelden sørger mormor Ella for at det blir Kjøtt & Påsse på ekte Surnadals vis på Jossa, og det vil bli servert en tre-retters meny bestående av forrett, hovedrett og dessert.

For å melde deg på Kjøtt & Påsse, reserver bord HER. Vi har fordelt mulighetene for reservasjon utover kvelden - hvis det er fullt i ett tidsrom, forsøk gjerne et annet.

Se mer info i vårt Facebook-event HER.

Kontakt oss på brev@jossamatogdrikke.no dersom du har spørsmål. Velkommen!

Andre artikler

Nabopub - 15. & 16. mars

Nabopub i Maskinhallen

Balkanfest på Jossa!

Åpning av ny paviljong på Jossa

Jossa-jul

Rett etter jobben på Jossa

Konsert med Svein Folkvord & Vigleik Storås

Ost med Trevor Warmedahl

Kua mi, jeg takker deg!

Produsentbesøk fra Slovenia

Hit med litt Jossaligheter

Jossa drar på påskeferie

Jossa flakser til India

Matassa til Jossa!

Jossas fristelse

Druer på Jossa

Årets juleavslutning

Sandor Katz kommer til Jossa!

Jossa er klar for litt jazz!

17. mai på Jossa

Lillebypåske

Jossas Deli på Søndager

Jossa drar til Kina

Jossa drar til Thailand

Meinklang på Jossa

Jossa til Korea

Jossa til Thailand & Laos

Jossa til Mexico

Lokalt grogrunnlag

Jossa på hjemmebane

Jossa til Sverige

Jossa til Østerrike