Ledige stillinger i Sirkus Credo

Credo Journal — desember 2

Vi søker servitører til Sirkus Credo og kjøkkensjef på Jossa mat og drikke

Sirkus Credo består av Michelin-restauranten Credo, hverdagsrestauranten Jossa mat og drikke og ramensjappa Edoramen, som alle ligger på Lilleby i Trondheim. På hver sin måte uttrykker disse stedene vår grunnleggende verdi: kjærlighet til råvaren.

Vi er ambisiøse og vi ønsker å formidle råvarens sjarm og viktighet - sammen med vår og produsentenes filosofi - gjennom en god matopplevelse for våre gjester.


Servitør

Vi søker erfarne servitører både på heltid og deltid. Vi tror du er en entusiastisk og engasjert person, og at du er utadvendt og blid. Du er servicebevisst, har god formidlingsevne og er glad i kontakt med gjestene. Det er viktig at du kan stå bak filosofien vår og at du ser viktigheten av å forstå for å kunne formidle.

I Sirkus Credo setter vi fleksibilitet høyt og vi er opptatte av å gi hverandre en hjelpende hånd ved behov. Det betyr at det forventes at du stepper inn der det trengs, enten om det er på Jossa, på Edoramen eller på Credo. Det er derfor svært viktig å tilegne seg kunnskapen som behøves for å kunne bidra i alle restaurantene. Du er dermed allsidig, jobber godt i team, og kan holde i flere oppgaver.

Å være servitør hos oss innebærer arbeidstid både på dagtid, på kveldstid, i ukedager og i helger.

Kjøkkensjef Jossa mat og drikke

Vil du fordype deg i råvarer og hva jordsmonn har å si for smak? Ønsker du å arbeide med lokale produsenter og råvarer, og utvikle spennende mat- og smaksopplevelser for Jossas gjester?

Dette er en arbeidsplass hvor den rette kandidaten kan vokse og utvikle seg, og vi ser etter deg med tidligere erfaring som kjøkkensjef eller lederrolle.

Vi ser etter deg som er positiv, entusiastisk og engasjert, og som har ambisjoner på vegne av deg selv og Jossa. Det er viktig at du kan stå bak filosofien vår og at fokuset på så bærekraftig drift som mulig alltid er med deg.

Vi kan tilby en lærerik heltidsstilling i et ambisiøst og høytpresterende miljø, der du vil ta del i varierte arbeidsoppgaver og bli vist stor tillit. Det er en forutsetning at du klarer å håndtere en arbeidsfordeling mellom operativt og administrativt arbeid.

Vi ser etter deg som er nøyaktig og har øye for detaljer. Du er allsidig og kan holde i flere oppgaver, og du ser verdien av god, tydelig og effektiv kommunikasjon med team og kollegaer i alle ledd.

Du må være god til å kommunisere skriftlig og muntlig både på norsk og engelsk.


Søknad og CV sendes til kontor@restaurantcredo.no
(Spesifiser i emnefeltet hvilken stilling du søker på)
Søknadsfrist: Snarest
Stillingen gjelder fra: Oppstart etter avtale

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Andre artikler

Credo Kompetansesenter

Happy Easter

Tom Lubbe og Matassa til Credo

Bookings for April, May and June are open

Credo x Students

Booking for January, February and March 2021 opening November 1st

Heidi Bjerkan

Fannremsgården, Orkdal

Skjølberg Søndre, Svorkmo