Credo 25 år

Credo Journal — October 13

9125 dager...

… har gått siden Credo åpnet i Ørjaveita. Siden den gang har vi jaktet på den beste smaken og slik har vi, naturlig nok, kommet nærmere og nærmere opprinnelsen til råvarene. Vi har møtt bønder, fiskere og sankere som har inspirert og utfordret oss til å tenke annerledes, og vi skjønte fort at jobben de gjør er minst like viktig for gjestenes opplevelse som jobben vi kokker gjør. På veien har båndene mellom leverandørene og oss blitt så tette at det har blitt et symbiotisk forhold som alle drar nytte av. Vi har lært at håndverk, kvalitet, bærekraft og respekt for naturen går hånd i hånd. Å formidle dette til alle som kommer for å spise hos oss, har blitt like viktig som maten vi serverer.

Som mange andre kjenner jeg på at verden er urolig. Jeg tenker mye på helsen til jorda. Den opptar meg kanskje mer enn noe annet, og det haster å få delt kunnskap om hvordan vi alle kan ta vare på den.

Jeg er veldig takknemlig for alle møtene jeg har hatt med produsenter og gjester disse årene, og jeg gleder meg til å lage, dele og spise god mat som er bra for jorda i mange, mange år til. Det er jo faktisk veldig interessant og morsomt å bruke tid på!

Other articles

To build a pairing for the future

Blodet gjennom årene

Kraft

Kokken, havet og framtida

Vi søker Restaurantsjef hos Credo Restaurant

Heidi Bjerkan til Arendalsuka 2023

Musikalsk helaften med Kamfest

Prosjektmedarbeidere søkes på Credo Kompetansesenter

We're soon off on Summer Holiday

Credo Kompetansesenter

Happy Easter

Tom Lubbe og Matassa til Credo

Bookings for April, May and June are open

Credo x Students

Ledige stillinger på Sirkus Credo

Sirkus Credo søker servitører og ekstrahjelp copy

Booking for juli, august og september 2020 åpner 1.mai

Heidi Bjerkan

Fannremsgården, Orkdal

Skjølberg Søndre, Svorkmo